Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hemen nago (1417443) - Roces (122714) » 486982900: T44/J3/VIII

Liga 486982900 Información oficial sobre el partido 486982900 en Hattrick

23.08.2014 15:15:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 3 / VIII.1215 (178758)

PATATA ATLETICO Alineación oficial del equipo 'PATATA ATLETICO' en el partido 1 - 2 Esteaua del Besós Alineación oficial del equipo 'Esteaua del Besós' en el partido
0 - 1 Isaac Baute (33')
0 - 2 Víctor Himadas (65')
Israel Puig-Sureda (77') 1 - 2
PATATA ATLETICO Alineación oficial del equipo 'PATATA ATLETICO' en el partido 1 - 2 Esteaua del Besós Alineación oficial del equipo 'Esteaua del Besós' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PATATA ATLETICO Alineación oficial del equipo 'PATATA ATLETICO' en el partido 2 - 1 Esteaua del Besós Alineación oficial del equipo 'Esteaua del Besós' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,8 % 6,3 % 21,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PATATA ATLETICO

Goles Goles

  • 103 Minuto 77 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Israel Puig-Sureda va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): ATLETICO va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ismael Veiguela en un 1 contra 1 amb el porter Francisco Javier Costanti, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Duskor Arantzazu va estar a punt d'empatar per a ATLETICO quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Francisco Javier Costanti va desviar la pilota a l'últim instant.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 55 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Anaia Guenetxea ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.
  • 303 Minuto 68 (Evento clima: sol, OK técnico): En Israel Puig-Sureda va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Esteaua del Besós

Goles Goles

  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al minut 33 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Isaac Baute que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 143 Minuto 65 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Esteaua va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Víctor Himadas, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): En Gerardo Cardena va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 236 Minuto 18 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Ignacio Ubiedo haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Esteaua al minut 18.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Esteaua va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Isaac Baute, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Esteaua va anar a parar a la dreta de l'atac on en Francisco Tamariz, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Juan Carlos Vayá de Esteaua va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.