Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ALMACERA CF (1459968) - Immobile (777772) » 486976935: T44/J10/VIII

Liga 486976935 Información oficial sobre el partido 486976935 en Hattrick

11.10.2014 15:15:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 10 / VIII.1108 (178651)

Soloports FC Alineación oficial del equipo 'Soloports FC' en el partido 1 - 3 Tiankin FC Alineación oficial del equipo 'Tiankin FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Soloports FC Alineación oficial del equipo 'Soloports FC' en el partido 1 - 2 Tiankin FC Alineación oficial del equipo 'Tiankin FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,6 % 36,7 % 33,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Soloports FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Tiankin. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ibar Egilatz la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Soloports es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 30.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 32 quan Echeyde Porcar de Soloports gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Víctor Fuentes de Soloports amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 82 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Echeyde Porcar estava fent un bon partit.

Tiankin FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 39 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Francisco Villafruela de Tiankin va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 139 Minuto 61 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Javier Cascajares van servir per superar a l'últim defensor, en Víctor Fuentes. Tot va acabar amb el 1 - 2 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Tiankin cantant "Javier Cascajares selecció!"
  • 184 Minuto 85 (Gol de penalti): Tiankin va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 3, quan Francisco Villafruela va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a 庄 (Zhuang) 康发 (Kangfa) de Tiankin la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Francisco Villafruela de Tiankin va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Edward Ball no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 301 Minuto 86 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Antonio Inistarte que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.