Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

KontraC FC (1435706) - Recreativo Granada CF (989948) » 486959719: T44/J4/VIII

Liga 486959719 Información oficial sobre el partido 486959719 en Hattrick

30.08.2014 15:10:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 4 / VIII.801 (54602)

F.C. La Ràpita Alineación oficial del equipo 'F.C. La Ràpita' en el partido 1 - 0 Reall MadriiD Alineación oficial del equipo 'Reall MadriiD' en el partido
Lluís-Anton Quilis (84') 1 - 0
F.C. La Ràpita Alineación oficial del equipo 'F.C. La Ràpita' en el partido 1 - 0 Reall MadriiD Alineación oficial del equipo 'Reall MadriiD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. La Ràpita Alineación oficial del equipo 'F.C. La Ràpita' en el partido 1 - 0 Reall MadriiD Alineación oficial del equipo 'Reall MadriiD' en el partido
Tiene un resultado normal 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. La Ràpita

Goles Goles

  • 105 Minuto 84 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Asier Arteagabeitia va descol·locar totalment la defensa contrària i Lluís-Anton Quilis no va perdonar i va marcar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 41 (Ocasión de penalti): Ràpita va gaudir d'un penal a favor al minut 41, però el jugador Ricardo Vellón va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Oscar Michelena.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 86 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Narciso Pol, jugador de Ràpita, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 86. Patricio Solar, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Reall MadriiD

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 16 (Ocasión de contra por la izquierda): MadriiD van sortir al contraatac al minut 16, però Juan Gebell va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): MadriiD va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Raúl Pretel va desviar el xut final de Tamaz Kenia després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 286 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de MadriiD, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Krzysztof Nocoń va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Víctor Clavera va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de MadriiD que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.