Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lobos Mercenarios (434846) - Urdazubi (1365819) » 486957413: T44/J2/VIII

Liga 486957413 Información oficial sobre el partido 486957413 en Hattrick

16.08.2014 15:10:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 2 / VIII.760 (54561)

Lobos Mercenarios Alineación oficial del equipo 'Lobos Mercenarios' en el partido 4 - 2 Unión Canaria F.C. Alineación oficial del equipo 'Unión Canaria F.C.' en el partido
Carlos del Camino (7') 1 - 0
Jusèp Quera (11') 2 - 0
Marcèu Puigserver (18') 3 - 0
3 - 1 Juan Manuel de Borja (65')
Fabián Chacón (71') 4 - 1
4 - 2 Prudenci Rosell (75')
Lobos Mercenarios Alineación oficial del equipo 'Lobos Mercenarios' en el partido 4 - 2 Unión Canaria F.C. Alineación oficial del equipo 'Unión Canaria F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Lobos Mercenarios Alineación oficial del equipo 'Lobos Mercenarios' en el partido 1 - 3 Unión Canaria F.C. Alineación oficial del equipo 'Unión Canaria F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,0 % 0,1 % 95,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lobos Mercenarios

Goles Goles

  • 119 Minuto 7 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Carlos del Camino va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 7.
  • 133 Minuto 11 (Gol por la derecha): Amb 11 minuts jugats, en Jusèp Quera va augmentar l'avantatge de Mercenarios a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 141 Minuto 18 (Gol de contra por el centro): Marcèu Puigserver va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Mercenarios, al minut 18. El marcador va canviar a 3 - 0.
  • 115 Minuto 71 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 71 minuts, Fabián Chacón va superar per velocitat Ledo Espiño per posar el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Mercenarios va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Carlos del Camino va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Rodrigo Gaitán.
  • 240 Minuto 55 (Ocasión de contra de falta): Mercenarios va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Máximo Martínez de Felipe va anar a parar a les mans del porter.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 73 quan Fabián Chacón de Mercenarios gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Jusèp Quera de Mercenarios va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 19 (Tirita): Al minut 19, Carlos Mendicute de Mercenarios es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Unión Canaria F.C.

Goles Goles

  • 152 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Canaria va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 1 quan Juan Manuel de Borja va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 152 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75, Canaria va reduir l'avantatge rival a 4 - 2, quan Prudenci Rosell va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Canaria van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Samuel Camacho, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 253 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Canaria van seguir progressant per la banda dreta. Pere Anton Aiximeno va tenir la seva oportunitat al minut 24, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 253 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 31 en Álvaro Pont va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Carlos Mendicute va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 252 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Canaria va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Pere Anton Aiximeno no va poder controlar.