Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Notingasprisa (1420033) - Pontevedra SAD (1461872) » 486953385: T44/J3/VIII

Liga 486953385 Información oficial sobre el partido 486953385 en Hattrick

23.08.2014 15:10:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 3 / VIII.688 (54489)

Cercle Esportiu Palauenc Alineación oficial del equipo 'Cercle Esportiu Palauenc' en el partido 5 - 1 Pontevedra SAD Alineación oficial del equipo 'Pontevedra SAD' en el partido
0 - 1 Enrique Caifero (15')
Miquel Carol (24') 1 - 1
Radu-Gabriel Filipescu (31') 2 - 1
Silvestre Couzadoiro (69') 3 - 1
Isra Baixench (71') 4 - 1
Miquel Carol (72') 5 - 1
Cercle Esportiu Palauenc Alineación oficial del equipo 'Cercle Esportiu Palauenc' en el partido 5 - 1 Pontevedra SAD Alineación oficial del equipo 'Pontevedra SAD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Cercle Esportiu Palauenc Alineación oficial del equipo 'Cercle Esportiu Palauenc' en el partido 5 - 0 Pontevedra SAD Alineación oficial del equipo 'Pontevedra SAD' en el partido
Tiene un resultado normal 5.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cercle Esportiu Palauenc

Goles Goles

  • 111 Minuto 24 (Gol por el centro): Passat el minut 24 de joc, Miquel Carol facilitava les coses al CEP amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del CEP van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Radu-Gabriel Filipescu va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): Isra Baixench va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de CEP, Silvestre Couzadoiro, que va marcar, sense saber com, el 3 - 1.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): CEP va aconseguir el 4 - 1 quan Isra Baixench va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 139 Minuto 72 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Miquel Carol van servir per superar a l'últim defensor, en Fernando Alés. Tot va acabar amb el 5 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de CEP cantant "Miquel Carol selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20, Jano López va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Miguel Abrisqueta va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de CEP se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Silvestre Couzadoiro gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jaume Casas va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Isra Baixench de CEP va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 86 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Miquel Carol se sentia fresc com una rosa.

Pontevedra SAD

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): Amb 15 minuts jugats, Enrique Caifero de Pontevedra va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Enrique Caifero va fer una jugada per la banda esquerra, però Francesc de Pau Daudí va aturar el seu xut.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Pontevedra, l'equip va recuperar la pilota al minut 81 i va contraatacar. En Dani Fluriach va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.