Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Santo Domingo (1335081) - #SpaceInvaders (486577) » 486952991: T44/J2/VIII

Liga 486952991 Información oficial sobre el partido 486952991 en Hattrick

16.08.2014 15:10:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 2 / VIII.681 (54482)

C.F. Santo Domingo Alineación oficial del equipo 'C.F. Santo Domingo' en el partido 1 - 2 F.C.Salvados por el Gol Alineación oficial del equipo 'F.C.Salvados por el Gol' en el partido
0 - 1 Lomme Roeland (33')
Francisco Jesús Pozo (64') 1 - 1
1 - 2 Lomme Roeland (76')
C.F. Santo Domingo Alineación oficial del equipo 'C.F. Santo Domingo' en el partido 1 - 2 F.C.Salvados por el Gol Alineación oficial del equipo 'F.C.Salvados por el Gol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
C.F. Santo Domingo Alineación oficial del equipo 'C.F. Santo Domingo' en el partido 0 - 8 F.C.Salvados por el Gol Alineación oficial del equipo 'F.C.Salvados por el Gol' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Está más tieso que su rival
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Santo Domingo

Goles Goles

  • 141 Minuto 64 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de El Santo van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Francisco Jesús Pozo.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Francisco Jesús Pozo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de El Santo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 219 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Antonio Larrain va poder marcar per a El Santo en un servei de cantonada picat per en Bernard Carter quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 67 (Lesión): El Santo es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Mario Gržan no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Daniele Lupro al camp.

F.C.Salvados por el Gol

Goles Goles

  • 138 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Giorgio Onorato la va rematar Lomme Roeland amb una magnífica volea que va fer pujar per a F.C.Salvados el 0 - 1.
  • 173 Minuto 76 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Lomme Roeland va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 61 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): F.C.Salvados va ser a punt de marcar al minut 61, quan el seu jugador Lomme Roeland va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 285 Minuto 63 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de F.C.Salvados a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Francesc Xavier Murgades va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adán Fariñas de F.C.Salvados la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.