Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.C. Recreativo de Huelv@ (309333) - FC. Ilergeta (994818) » 486943921: T44/J3/VIII

Liga 486943921 Información oficial sobre el partido 486943921 en Hattrick

23.08.2014 15:10:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 3 / VIII.519 (54320)

Pena Posse Alineación oficial del equipo 'Pena Posse' en el partido 2 - 1 Grazalema FC Alineación oficial del equipo 'Grazalema FC' en el partido
Genaro Cleriguet (17') 1 - 0
José Alfonso Noriega (32') 2 - 0
2 - 1 Carmelo Sáinz Espuelas (85')
Pena Posse Alineación oficial del equipo 'Pena Posse' en el partido 2 - 1 Grazalema FC Alineación oficial del equipo 'Grazalema FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pena Posse Alineación oficial del equipo 'Pena Posse' en el partido 2 - 0 Grazalema FC Alineación oficial del equipo 'Grazalema FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pena Posse

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Posse, atacant per l'esquerra al minut 17, va aprofitar el magnífic llançament de Genaro Cleriguet per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que José Alfonso Noriega va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): En Genaro Cleriguet, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 289 Minuto 24 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Víctor López Ramírez per la seva rapidesa. Al minut 24 va intentar marxar per velocitat d'en Marc Llovet, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Genaro Cleriguet, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Víctor López Ramírez una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 77, però una magnífica aturada de Stiliyan Kayryakov va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, Víctor López Ramírez gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Stiliyan Kayryakov va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Passaven 84 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Genaro Cleriguet va rematar alt.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 23 (Lesión leve): Després de 23 minuts jugats, Francisco Gómez de Lamadrid es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Roberto Pajares.
  • 094 Minuto 88 (Tirita (médico)): Víctor López Ramírez es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 29 (Evento clima: sol, OK técnico): En Carles Bosch va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.
  • 304 Minuto 76 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, José Alfonso Noriega va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

Grazalema FC

Goles Goles

  • 153 Minuto 85 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Grazalema seguien lluitant fins al final. Al minut 85, fruit d'aquests esforços, Carmelo Sáinz Espuelas va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 50 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ferran Curbet va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 50. En Ignasi Maset va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marc Llovet de Grazalema amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 89 (Tirita): Era el minut 89 quan després d'una dura entrada, el jugador Ignasi Maset de Grazalema s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.