Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ReportForFeed (1596598) - nataliaalbertoelisa (772292) » 486939926: T44/J11/VIII

Liga 486939926 Información oficial sobre el partido 486939926 en Hattrick

18.10.2014 15:10:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 11 / VIII.447 (54248)

ReportForFeed Alineación oficial del equipo 'ReportForFeed' en el partido 1 - 3 nataliaalbertoelisa Alineación oficial del equipo 'nataliaalbertoelisa' en el partido
0 - 1 Albertino Agostinho (9')
0 - 2 Jorge Terroba (37')
Josep David Arasa (81') 1 - 2
1 - 3 Eustaquio Montaño (83')
ReportForFeed Alineación oficial del equipo 'ReportForFeed' en el partido 1 - 3 nataliaalbertoelisa Alineación oficial del equipo 'nataliaalbertoelisa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ReportForFeed Alineación oficial del equipo 'ReportForFeed' en el partido 1 - 1 nataliaalbertoelisa Alineación oficial del equipo 'nataliaalbertoelisa' en el partido
Tiene un resultado normal 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,4 % 37,2 % 30,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ReportForFeed

Goles Goles

  • 119 Minuto 81 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip ReportForFeed va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Josep David Arasa va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 69 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Rubén Tirado Torres de ReportForFeed va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Eugenio Arellano que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 25 (Lesión): Rubén Barreto no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Mauro Moreno Pérez.
  • 095 Minuto 61 (Lesión): Iván Sánchez va sortir coix del terreny de joc, substituït per Josep David Arasa. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 090 Minuto 73 (Tirita): Era el minut 73 quan després d'una dura entrada, el jugador Javier Baraja de ReportForFeed s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

nataliaalbertoelisa

Goles Goles

  • 143 Minuto 9 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de nataliaalbertoelisa eren letals, i Albertino Agostinho va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Jorge Terroba va aprofitar un error defensiu al minut 37, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a nataliaalbertoelisa.
  • 186 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El nataliaalbertoelisa va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Eustaquio Montaño rematés de volea a la xarxa. El 1 - 3 pujava al marcador al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Nasko Ognyanov després de 80 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ramón Becerra va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Duccio Beinat.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luigi Maria Belotti de nataliaalbertoelisa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): En Conny Tornerberg ocupà el lloc d'en Luigi Maria Belotti al 86 minuts, dos minuts després que el jugador de nataliaalbertoelisa quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.