Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

maccabi de apuntar (1577829) - furtivo (124306) » 486939025: T44/J10/VIII

Liga 486939025 Información oficial sobre el partido 486939025 en Hattrick

11.10.2014 15:10:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 10 / VIII.431 (54232)

maccabi de apuntar Alineación oficial del equipo 'maccabi de apuntar' en el partido 2 - 0 LOS_FLORO Alineación oficial del equipo 'LOS_FLORO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
maccabi de apuntar Alineación oficial del equipo 'maccabi de apuntar' en el partido 3 - 0 LOS_FLORO Alineación oficial del equipo 'LOS_FLORO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

maccabi de apuntar

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Nicola Spedicati ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, maccabi es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de maccabi pel centre va donar un gran resultat: el gol de Josef Kopřiva va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del maccabi van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Marc Eisenhuth, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Nicola Spedicati va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Hodei Ataz al minut 35 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Nicola Spedicati va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Cătălin Boc de maccabi va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Passaven 39 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Nicola Spedicati va rematar alt.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): En Leviticus Murunga es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

LOS_FLORO

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): LOS_FLORO va fer una substitució al minut 33. Gabino Caldevilla va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Jon Kepa Etxagain.
  • 090 Minuto 40 (Tirita): Passats 40 minuts de joc, en Jesús Betoret de LOS_FLORO va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Ulises Ciscar, en lloc de córrer, relliscava.
  • 302 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Jon Kepa Etxagain no era cap impediment.