Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

somines (434314) - Amer CF (1460834) » 486936461: T44/J13/VIII

Liga 486936461 Información oficial sobre el partido 486936461 en Hattrick

01.11.2014 15:10:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 13 / VIII.385 (54186)

Chanclas C. F. Alineación oficial del equipo 'Chanclas C. F.' en el partido 1 - 0 Torreños FC Alineación oficial del equipo 'Torreños FC' en el partido
Esteban Planas (41') 1 - 0
Chanclas C. F. Alineación oficial del equipo 'Chanclas C. F.' en el partido 1 - 0 Torreños FC Alineación oficial del equipo 'Torreños FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Chanclas C. F. Alineación oficial del equipo 'Chanclas C. F.' en el partido 1 - 1 Torreños FC Alineación oficial del equipo 'Torreños FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,6 % 19,4 % 25,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chanclas C. F.

Goles Goles

  • 138 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): En Xelmiro Biedma va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Esteban Planas la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Sergio Simón va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Xelmiro Biedma va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 207 Minuto 65 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Chanclas va ser a punt de marcar al minut 65, quan el seu jugador Clemens Dort va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 73 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Cristian Sanabra, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Juan Luis Vivo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 71 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Theodor Jansen tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

Torreños FC

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 5 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Neil Hughes de Torreños no va ser gol per ben poc.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Torreños van sortir al contraatac amb encert al minut 39, però Neil Hughes no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 261 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Torreños va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Tomi Schneidewind es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.