Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

romeo cf (1433013) - Portada City (1372803) » 486936405: T44/J13/VIII

Liga 486936405 Información oficial sobre el partido 486936405 en Hattrick

01.11.2014 15:10:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 13 / VIII.384 (54185)

Lucha Madrid Alineación oficial del equipo 'Lucha Madrid' en el partido 5 - 0 CASTRILLO ATL. Alineación oficial del equipo 'CASTRILLO ATL.' en el partido
César Luis Tuzzio (9') 1 - 0
John Engblom (27') 2 - 0
Mieczysław Rupiński (70') 3 - 0
César Luis Tuzzio (80') 4 - 0
Albert-Fernand Cerfontaine (82') 5 - 0
Lucha Madrid Alineación oficial del equipo 'Lucha Madrid' en el partido 5 - 0 CASTRILLO ATL. Alineación oficial del equipo 'CASTRILLO ATL.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Lucha Madrid Alineación oficial del equipo 'Lucha Madrid' en el partido 4 - 0 CASTRILLO ATL. Alineación oficial del equipo 'CASTRILLO ATL.' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lucha Madrid

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar César Luis Tuzzio, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Madrid se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 9.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que John Engblom va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Mieczysław Rupiński es va introduir dins la defensa central al minut 70, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 136 Minuto 80 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Franz Jandl encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a César Luis Tuzzio anotar per a Madrid el 4 - 0. Millor no veure'n la repetició.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 82 minuts, el tirador de faltes del Madrid va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Albert-Fernand Cerfontaine, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 5 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Pit Wallenberg! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 207 Minuto 37 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de César Luis Tuzzio de Madrid no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Yeter Özay de Madrid va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 77 (Tirita): Era el minut 77 quan després d'una dura entrada, el jugador John Engblom de Madrid s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 092 Minuto 85 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Saturio Pedrosa, jugador de Madrid, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 85. Jaume Rubio, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 66 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Saturio Pedrosa.
  • 302 Minuto 69 (Evento clima: lluvia, OK potente): Aybars Yolaç no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

CASTRILLO ATL.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Cin Ali Çaltı la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de CASTRILLO havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de CASTRILLO, l'equip va recuperar la pilota al minut 79 i va contraatacar. En Sebastian Kaniuka va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 84 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Franz Jandl va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.