Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LuCePa.GaL (995929) - Esparracats (1340162) » 486936137: T44/J3/VIII

Liga 486936137 Información oficial sobre el partido 486936137 en Hattrick

23.08.2014 15:10:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 3 / VIII.380 (54181)

Talavera Dorado C.F. Alineación oficial del equipo 'Talavera Dorado C.F.' en el partido 4 - 0 SPORTING DE L'ALACANTÍ Alineación oficial del equipo 'SPORTING DE L'ALACANTÍ' en el partido
Víctor Onieva (42') 1 - 0
Rolando Musa (53') 2 - 0
Víctor Onieva (77') 3 - 0
José Luis Gómez de Merodio (78') 4 - 0
Talavera Dorado C.F. Alineación oficial del equipo 'Talavera Dorado C.F.' en el partido 4 - 0 SPORTING DE L'ALACANTÍ Alineación oficial del equipo 'SPORTING DE L'ALACANTÍ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Talavera Dorado C.F. Alineación oficial del equipo 'Talavera Dorado C.F.' en el partido 2 - 1 SPORTING DE L'ALACANTÍ Alineación oficial del equipo 'SPORTING DE L'ALACANTÍ' en el partido
Tiene suerte 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Talavera Dorado C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Talavera contenien la respiració mentre en Víctor Onieva s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): En Rolando Musa de Talavera va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 108 Minuto 77 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 77, en Andreu Delmàs la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Víctor Onieva que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): En José Luis Gómez de Merodio va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 15 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Víctor Onieva quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Talavera va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Víctor Onieva en un 1 contra 1 amb el porter Darius Rusinyol, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local José Luis Gómez de Merodio va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Talavera a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Fernando Viso va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raúl Núñez Alvar de Talavera la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

SPORTING DE L'ALACANTÍ

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): LALACANTÍ va fer una substitució al minut 38. Eduardo Hurtado va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Kai-Olaf Bugenhagen.