Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Egarenc (1436207) - C.D. Cerezo (48493) » 486932637: T44/J9/VIII

Liga 486932637 Información oficial sobre el partido 486932637 en Hattrick

04.10.2014 15:10:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 9 / VIII.317 (54118)

Nøkk FC Alineación oficial del equipo 'Nøkk FC' en el partido 3 - 0 HOLYTHUNDERFORCE Alineación oficial del equipo 'HOLYTHUNDERFORCE' en el partido
Mauro Calderón (40') 1 - 0
Elo Krøjgaard (43') 2 - 0
Jørundur Ellingsgaard (43') 3 - 0
Nøkk FC Alineación oficial del equipo 'Nøkk FC' en el partido 3 - 0 HOLYTHUNDERFORCE Alineación oficial del equipo 'HOLYTHUNDERFORCE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nøkk FC Alineación oficial del equipo 'Nøkk FC' en el partido 2 - 1 HOLYTHUNDERFORCE Alineación oficial del equipo 'HOLYTHUNDERFORCE' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,0 % 0,3 % 6,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nøkk FC

Goles Goles

  • 105 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per 梁 (Liang) 景翼 (Jingyi) va descol·locar totalment la defensa contrària i Mauro Calderón no va perdonar i va marcar el 1 - 0.
  • 137 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de 梁 (Liang) 景翼 (Jingyi) la va convertir en gol amb un remat de cap en Elo Krøjgaard tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 43 el marcador es va actualitzar: 2 - 0.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Jørundur Ellingsgaard va incrementar l'avantatge de Nøkk amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pau Rogés va estar a punt d'acabar en gol al minut 18, però el porter visitant Pedro Largoet va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Rainer Kirs, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, Jørundur Ellingsgaard gairebé va marcar per a Nøkk des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 42 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Ulf Pettersson va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Roberto Bonafaccia.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Rainer Kirs no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

HOLYTHUNDERFORCE

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): 林 (Lin) 顺宙 (Shunzhou) va marcar al minut 39 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 286 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Pau Albiol va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pau Albiol de HOLYTHUNDERFORCE va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.