Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

EUDIM F.C (1332617) - Granada Wolves (123403) » 486917551: T44/J5/VIII

Liga 486917551 Información oficial sobre el partido 486917551 en Hattrick

06.09.2014 15:10:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 5 / VIII.48 (53849)

Santa Marina F.C. Alineación oficial del equipo 'Santa Marina F.C.' en el partido 3 - 1 Akitki Alineación oficial del equipo 'Akitki' en el partido
0 - 1 Ignacio Tomé Viniegra (47')
Masław Musiałek (57') 1 - 1
Masław Musiałek (81') 2 - 1
Masław Musiałek (82') 3 - 1
Santa Marina F.C. Alineación oficial del equipo 'Santa Marina F.C.' en el partido 3 - 1 Akitki Alineación oficial del equipo 'Akitki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Santa Marina F.C. Alineación oficial del equipo 'Santa Marina F.C.' en el partido 4 - 1 Akitki Alineación oficial del equipo 'Akitki' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santa Marina F.C.

Goles Goles

  • 114 Minuto 57 (Gol de penalti): Marina va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Masław Musiałek, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 124 Minuto 81 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 81 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Masław Musiałek. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.
  • 134 Minuto 82 (Gol de penalti): Marina va obtenir un penal al minut 82, que va llançar a la perfecció Masław Musiałek. 3 - 1 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 6 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Marina van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Till Villars, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ron Esselink va estar a punt d'avançar els locals al minut 7 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Francesco Caserio va estar a punt d'acabar en gol al minut 25, però el porter visitant Héctor Oyanguren va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Masław Musiałek va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Marina se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 es va veure una gran oportunitat per a Marina per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ron Esselink, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Akitki

Goles Goles

  • 116 Minuto 47 (Gol evento especial rápido + pase): Vicente Martínez Mendez va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Ignacio Tomé Viniegra, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Es duien 68 minuts de partit jugats quan Ignacio Tomé Viniegra va estar a punt de posar per davant a Akitki amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Luis Velandia va impedir un gol cantat.
  • 251 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 83, quan un error defensiu va deixar Mirete Canalejas completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ricardo Agraït es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Vicente Martínez Mendez.
  • 302 Minuto 66 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Paco Pepe Revulgo estava fent un bon partit.