Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UE AVINYONET (1418090) - Martinirosso69 (1586965) » 486917529: T44/J3/VIII

Liga 486917529 Información oficial sobre el partido 486917529 en Hattrick

23.08.2014 15:10:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 3 / VIII.47 (53848)

UE AVINYONET Alineación oficial del equipo 'UE AVINYONET' en el partido 4 - 2 torrebaro fc Alineación oficial del equipo 'torrebaro fc' en el partido
0 - 1 Eugen Waldshut (9')
José Salamanca (26') 1 - 1
Ángel Manuel Soltero (40') 2 - 1
2 - 2 Andrea Raimondo (58')
Przemysław Kuźmiuk (78') 3 - 2
Miska Saralahti (87') 4 - 2
UE AVINYONET Alineación oficial del equipo 'UE AVINYONET' en el partido 4 - 2 torrebaro fc Alineación oficial del equipo 'torrebaro fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UE AVINYONET Alineación oficial del equipo 'UE AVINYONET' en el partido 2 - 0 torrebaro fc Alineación oficial del equipo 'torrebaro fc' en el partido
Tiene suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UE AVINYONET

Goles Goles

  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del torrebaro. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en José Salamanca la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del AVINYONET es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 26.
  • 120 Minuto 40 (Gol de falta): Ángel Manuel Soltero va donar a AVINYONET un avantatge de 2 - 1 amb un magnífic llançament de falta.
  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): Przemysław Kuźmiuk va donar a AVINYONET un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Miska Saralahti va incrementar l'avantatge de AVINYONET amb el 4 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 es va veure una gran oportunitat per a AVINYONET per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Wybo Annink, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ángel Manuel Soltero va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 218 Minuto 65 (Ocasión evento especial córner peinado): Damiano Ciccillo quasi marca en una jugada assajada de córner que Danckleff Etsberger havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Wybo Annink es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 王 (Wong) 文星 (Wenxing) de AVINYONET va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Segismundo Hinojosa de AVINYONET va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 39 (Lesión grave): Wybo Annink, de AVINYONET, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Manfred Putz el va substituir.
  • 090 Minuto 73 (Tirita): Al minut 73 de partit, el jugador Segismundo Hinojosa de AVINYONET es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): AVINYONET va fer una substitució al minut 86. 王 (Wong) 文星 (Wenxing) va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Eduard Kanewurff.

torrebaro fc

Goles Goles

  • 143 Minuto 9 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de torrebaro eren letals, i Eugen Waldshut va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 140 Minuto 58 (Gol de contra de falta): El porter de torrebaro va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Andrea Raimondo va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 37 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Eugen Waldshut, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de torrebaro, l'equip va recuperar la pilota al minut 83 i va contraatacar. En Eugen Waldshut va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.