Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cazatormentas FC (1579297) - Mael CF (49115) » 486916023: T44/J14/VIII

Liga 486916023 Información oficial sobre el partido 486916023 en Hattrick

08.11.2014 15:10:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 14 / VIII.20 (53821)

Cazatormentas FC Alineación oficial del equipo 'Cazatormentas FC' en el partido 3 - 1 LOS GALAICOS Alineación oficial del equipo 'LOS GALAICOS' en el partido
Clemencín Ruiz Tagle (57') 1 - 0
Guillermo Dordas (64') 2 - 0
2 - 1 Teodor Stoichitã (68')
Víctor Luque (78') 3 - 1
Cazatormentas FC Alineación oficial del equipo 'Cazatormentas FC' en el partido 3 - 1 LOS GALAICOS Alineación oficial del equipo 'LOS GALAICOS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Cazatormentas FC Alineación oficial del equipo 'Cazatormentas FC' en el partido 5 - 0 LOS GALAICOS Alineación oficial del equipo 'LOS GALAICOS' en el partido
Tiene mala suerte 4.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cazatormentas FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Cazatormentas, atacant per l'esquerra al minut 57, va aprofitar el magnífic llançament de Clemencín Ruiz Tagle per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Guillermo Dordas, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Cazatormentas.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 78 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Cazatormentas. A fi d'aconseguir el 3 - 1, van tocar-la en curt per tal que Víctor Luque xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Hansjakob Brömbsen va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Cazatormentas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Cazatormentas va estar a punt de posar-se per davant al minut 17 però Clemencín Ruiz Tagle va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Clemencín Ruiz Tagle, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Cazatormentas per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 36, quan Guillermo Dordas va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, Petr Holčák gairebé va marcar per a Cazatormentas des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Clemencín Ruiz Tagle de Cazatormentas es va emportar una amonestació al minut 66 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Ignacio Marías de Cazatormentas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 10 (Evento clima: sol, OK técnico): En Philipp Kalmbach va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

LOS GALAICOS

Goles Goles

  • 153 Minuto 68 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, GALAICOS seguien lluitant fins al final. Al minut 68, fruit d'aquests esforços, Teodor Stoichitã va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 30 (Ocasión de falta): El GALAICOS va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 30 amb un llançament de falta perillós. En Mircea Şteflea però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 236 Minuto 79 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Hansjakob Brömbsen no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Anıt Kurtuluş estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Al minut 35, Teodor Stoichitã de GALAICOS es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.