Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Madrid Darkness C.F (488553) - Castellon Nui (798374) » 486911602: T44/J1/VII

Liga 486911602 Información oficial sobre el partido 486911602 en Hattrick

09.08.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 1 / VII.966 (39002)

Real Madrid Darkness C.F Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Darkness C.F' en el partido 1 - 0 Castellon Nui Alineación oficial del equipo 'Castellon Nui' en el partido
Laurent Rouille (67') 1 - 0
Real Madrid Darkness C.F Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Darkness C.F' en el partido 1 - 0 Castellon Nui Alineación oficial del equipo 'Castellon Nui' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Madrid Darkness C.F Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Darkness C.F' en el partido 2 - 0 Castellon Nui Alineación oficial del equipo 'Castellon Nui' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,1 % 0,2 % 4,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Madrid Darkness C.F

Goles Goles

  • 121 Minuto 67 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Laurent Rouille, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del RMD se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 67.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): RMD va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan William Bottecchia va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Antoine Perrière.
  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Castellon. La jugada d'estratègia del RMD per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ruben Kamp va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 236 Minuto 66 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ernst Ospel no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Laurent Rouille estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Lucas Desbois no era cap impediment.

Castellon Nui

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Castellon sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ermal Çili, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 29 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.