Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Churumbel C.F (48057) - AC Leganés (1582694) » 486910403: T44/J9/VII

Liga 486910403 Información oficial sobre el partido 486910403 en Hattrick

04.10.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 9 / VII.944 (38980)

zamuricotonicos Alineación oficial del equipo 'zamuricotonicos' en el partido 4 - 3 AC Leganés Alineación oficial del equipo 'AC Leganés' en el partido
Enar Auza (27') 1 - 0
1 - 1 Pierpaolo Bonini (28')
Dino Mansueti (38') 2 - 1
Dimitar Zhelev (57') 3 - 1
3 - 2 Pierpaolo Bonini (70')
Ryszard Kłomowicz (74') 4 - 2
4 - 3 Pierpaolo Bonini (77')
zamuricotonicos Alineación oficial del equipo 'zamuricotonicos' en el partido 4 - 3 AC Leganés Alineación oficial del equipo 'AC Leganés' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
zamuricotonicos Alineación oficial del equipo 'zamuricotonicos' en el partido 1 - 3 AC Leganés Alineación oficial del equipo 'AC Leganés' en el partido
Tiene bastante suerte 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,6 % 0,2 % 94,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

zamuricotonicos

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Enar Auza de zamuricotonicos aconseguir un gol al minut 27 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Corria el minut 38 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Dino Mansueti, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 139 Minuto 57 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Dimitar Zhelev van servir per superar a l'últim defensor, en Pierpaolo Bonini. Tot va acabar amb el 3 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de zamuricotonicos cantant "Dimitar Zhelev selecció!"
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de zamuricotonicos a 4 - 2. Ryszard Kłomowicz va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): zamuricotonicos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Gregori Gònima va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Shelby Horwitz.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Gregori Gònima, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 78 (Tirita): Al minut 78 de partit, el jugador Marius Serafin de zamuricotonicos es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

AC Leganés

Goles Goles

  • 119 Minuto 28 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Leganés va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Pierpaolo Bonini va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.
  • 153 Minuto 70 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Leganés seguien lluitant fins al final. Al minut 70, fruit d'aquests esforços, Pierpaolo Bonini va marcar el 3 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 152 Minuto 77 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 4 - 3 quan Pierpaolo Bonini va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 77 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Gigi Vista va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 22, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ertürk Önalan va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 207 Minuto 30 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Stanisław Kondziołka va enviar un xut des de 40 metres al minut 30, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Leganés van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Elo Askatsua, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 252 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Alberto Ríos la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Leganés havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 79 (Tirita): Passats 79 minuts de joc, en Elo Askatsua de Leganés va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.