Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

anchuela (434764) - Ortopedic's team! (48700) » 486910334: T44/J5/VII

Liga 486910334 Información oficial sobre el partido 486910334 en Hattrick

06.09.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 5 / VII.943 (38979)

Atlanta Falcons 65 Alineación oficial del equipo 'Atlanta Falcons 65' en el partido 2 - 4 Ortopedic's team! Alineación oficial del equipo 'Ortopedic's team!' en el partido
0 - 1 Fabrizio De Dionigi (4')
Henrik Fischer (36') 1 - 1
1 - 2 Hilbert Schwark (37')
Christen Borch (52') 2 - 2
2 - 3 Xavier Fredriksz (89')
2 - 4 Fabrizio De Dionigi (89')
Atlanta Falcons 65 Alineación oficial del equipo 'Atlanta Falcons 65' en el partido 2 - 4 Ortopedic's team! Alineación oficial del equipo 'Ortopedic's team!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlanta Falcons 65 Alineación oficial del equipo 'Atlanta Falcons 65' en el partido 1 - 2 Ortopedic's team! Alineación oficial del equipo 'Ortopedic's team!' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,4 % 1,1 % 86,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlanta Falcons 65

Goles Goles

  • 119 Minuto 36 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Christen Borch sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Henrik Fischer que, efectivament, va fer pujar el 1 - 1!
  • 111 Minuto 52 (Gol por el centro): Passat el minut 52 de joc, Christen Borch facilitava les coses al Falcons amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Vasil Manchev! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Cedrik Sandfeld va estar a punt d'avançar els locals al minut 87 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 89 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Vasil Manchev, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): Christen Borch de Falcons va abandonar el terreny de joc després de 78 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Cedrik Sandfeld va entrar en el seu lloc.

Ortopedic's team!

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 4, quan Fabrizio De Dionigi va posar els visitants Ortopedics per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Hilbert Schwark va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Ortopedics van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Xavier Fredriksz va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 3 pujava al marcador.
  • 184 Minuto 89 (Gol de penalti): Ortopedics va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 2 - 4, quan Fabrizio De Dionigi va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 5 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Ortopedics Hilbert Schwark quasi marca al minut 5 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Xavier Fredriksz l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Hilbert Schwark va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Ortopedics va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Anthony Guyot va desviar el xut final de Bjørn Hovland després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Robert Wawrzyczek que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.