Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

xXPrincessXx (434731) - Going Soul (992467) » 486908947: T44/J9/VII

Liga 486908947 Información oficial sobre el partido 486908947 en Hattrick

04.10.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 9 / VII.918 (38954)

KalanMonster Alineación oficial del equipo 'KalanMonster' en el partido 1 - 1 S.D. Coruña Alineación oficial del equipo 'S.D. Coruña' en el partido
0 - 1 José Manuel Armas (18')
Juan Fernández Hernández (48') 1 - 1
KalanMonster Alineación oficial del equipo 'KalanMonster' en el partido 1 - 1 S.D. Coruña Alineación oficial del equipo 'S.D. Coruña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
KalanMonster Alineación oficial del equipo 'KalanMonster' en el partido 1 - 1 S.D. Coruña Alineación oficial del equipo 'S.D. Coruña' en el partido
Tiene un resultado normal 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,9 % 1,8 % 83,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KalanMonster

Goles Goles

  • 112 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del KalanMonster s'esgargamellaven dempeus per esperonar Juan Fernández Hernández que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 48 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): En Raúl Elizagaray va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de KalanMonster la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Era el minut 39 quan després d'una dura entrada, el jugador Daniel Guardiola de KalanMonster s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

S.D. Coruña

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Coruña prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en José Manuel Armas.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Després de 30 minuts, Étienne Lölhöffel va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Lolo Bertoa va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Enrico Cazzella de Coruña va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 36 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Coruña que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Justino Fuentes, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Coruña van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 86, però Gustav Nielsen Larsen va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 272 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Es duien 87 minuts de partit jugats quan Jur van der Lugt va estar a punt de posar per davant a Coruña amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Lolo Bertoa va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jan Rosenmeier de Coruña es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gustav Nielsen Larsen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 3 (Lesión leve): Oscar Alfredo Céliz de Coruña va abandonar el terreny de joc després de 3 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Gheorghiţă Zaharia va entrar en el seu lloc.
  • 093 Minuto 88 (Lesión (no subst.)): Quan en Orazio Nappi es va retirar del terreny de joc al minut 88 per culpa del fort dolor que sentia al genoll, els aficionats de Coruña es van enfadar al veure que no podia ser substituït per cap company.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 80 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Justino Fuentes ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.