Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Perrete (1587918) - xAvAx CF (1460444) » 486906674: T44/J1/VII

Liga 486906674 Información oficial sobre el partido 486906674 en Hattrick

09.08.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 1 / VII.878 (38914)

FC Yap Alineación oficial del equipo 'FC Yap' en el partido 0 - 1 Pepelitos Team Alineación oficial del equipo 'Pepelitos Team' en el partido
0 - 1 Alejandro Monforte (42')
FC Yap Alineación oficial del equipo 'FC Yap' en el partido 0 - 1 Pepelitos Team Alineación oficial del equipo 'Pepelitos Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Yap Alineación oficial del equipo 'FC Yap' en el partido 2 - 0 Pepelitos Team Alineación oficial del equipo 'Pepelitos Team' en el partido
Tiene mala suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Yap

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gaston Bruijn va estar a punt d'acabar en gol al minut 31, però el porter visitant Javier Pérez de Guzmán va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Joaquín Dazar va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Thorsten Penzkofer de Yap va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): Yap va fer una substitució al minut 82. Joaquín Dazar va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Imanol Tenarre.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Eligio Alesi probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 301 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Vladimir Bender que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Pepelitos Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Alejandro Monforte que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Pepelitos.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 41 (Ocasión de falta): Enrique Ordóñez va xutar magistralment una falta al minut 41 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 44 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Trần Cao Khoa, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): Pepelitos van sortir al contraatac amb encert al minut 61, però Abdelwadoud Hammad no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): Pepelitos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Sergi Vidal no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Pedro Pulleiro al camp.