Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tigres blancos (437118) - MAyma (438588) » 486906191: T44/J2/VII

Liga 486906191 Información oficial sobre el partido 486906191 en Hattrick

16.08.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 2 / VII.869 (38905)

tigres blancos Alineación oficial del equipo 'tigres blancos' en el partido 4 - 0 Normandos F.C. Alineación oficial del equipo 'Normandos F.C.' en el partido
Vincent Carles (13') 1 - 0
Ilyas Kleck (54') 2 - 0
Kuba Czeczko (71') 3 - 0
Vincent Carles (75') 4 - 0
tigres blancos Alineación oficial del equipo 'tigres blancos' en el partido 4 - 0 Normandos F.C. Alineación oficial del equipo 'Normandos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
tigres blancos Alineación oficial del equipo 'tigres blancos' en el partido 6 - 0 Normandos F.C. Alineación oficial del equipo 'Normandos F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 6.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tigres blancos

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Els seguidors del blancos contenien la respiració mentre en Vincent Carles s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): En Ilyas Kleck va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Kuba Czeczko va incrementar l'avantatge de blancos amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Vincent Carles va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): blancos va estar a punt de posar-se per davant al minut 2 però Kuba Czeczko va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Efstratios Kakoyiannis. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Tobiasz Sztuczka de blancos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Passaven 81 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Kuba Czeczko va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kuba Czeczko de blancos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 69 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Ilyas Kleck. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

Normandos F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Normandos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Cristoff Soldan va sortir per sobre el travesser.
  • 235 Minuto 11 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Claus Antos va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 253 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 85 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Tomas Aspenlind amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cristoff Soldan de Normandos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 84 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Lucas Arozena va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Jorge Valiente Caballer.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 73 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Mikko Elgland ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.