Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rcd mallorcas (488036) - FC Pain Gaming (778834) » 486906148: T44/J9/VII

Liga 486906148 Información oficial sobre el partido 486906148 en Hattrick

04.10.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 9 / VII.868 (38904)

the missing Alineación oficial del equipo 'the missing' en el partido 4 - 1 FC Pain Gaming Alineación oficial del equipo 'FC Pain Gaming' en el partido
0 - 1 Pedro Toro Calderón (40')
Vilhelm Rodsjö (41') 1 - 1
Jarkko Ainali (69') 2 - 1
Guillaume Rouget (83') 3 - 1
Guillaume Rouget (84') 4 - 1
the missing Alineación oficial del equipo 'the missing' en el partido 4 - 1 FC Pain Gaming Alineación oficial del equipo 'FC Pain Gaming' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
the missing Alineación oficial del equipo 'the missing' en el partido 4 - 0 FC Pain Gaming Alineación oficial del equipo 'FC Pain Gaming' en el partido
Tiene un resultado normal 4.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

the missing

Goles Goles

  • 113 Minuto 41 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al missing una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Vilhelm Rodsjö, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 41.
  • 121 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Jarkko Ainali ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, missing es posava per davant 2 a 1.
  • 137 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Päiviö Alajoki va anar a parar al cap de Guillaume Rouget que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a missing el 3 - 1.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Guillaume Rouget, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a missing.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): missing va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Guillaume Rouget va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Christian Cermak.
  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del missing van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Boris Drmić, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Guillaume Rouget va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Christian Cermak al minut 82 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Vilhelm Rodsjö va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

FC Pain Gaming

Goles Goles

  • 116 Minuto 40 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 40 minuts quan Maciej Drabek va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Pedro Toro Calderón, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Vilhelm Rodsjö haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Gaming al minut 25.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Gaming van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 35, però el xut de Lucio Moreno des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Toro Calderón de Gaming va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Maciej Drabek de Gaming es va emportar una amonestació al minut 73 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lucio Moreno de Gaming amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 19 (Lesión leve): En Marek Mikunda de Gaming va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Lucio Moreno va prendre el seu rol al minut 19.