Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los mensajeros del gol (121702) - Sfinter de Milan (312581) » 486905872: T44/J10/VII

Liga 486905872 Información oficial sobre el partido 486905872 en Hattrick

11.10.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 10 / VII.863 (38899)

Los mensajeros del gol Alineación oficial del equipo 'Los mensajeros del gol' en el partido 5 - 3 Sfinter de Milan Alineación oficial del equipo 'Sfinter de Milan' en el partido
Jan Konc (6') 1 - 0
Antonio Bellomo (10') 2 - 0
Ronan Guihard (23') 3 - 0
3 - 1 Angelantonio D'Arco (28')
3 - 2 Francisco Manuel de López (51')
3 - 3 Pavel Záruba (79')
Robert Untertrave (80') 4 - 3
Bjørn Gudmestad (82') 5 - 3
Los mensajeros del gol Alineación oficial del equipo 'Los mensajeros del gol' en el partido 5 - 3 Sfinter de Milan Alineación oficial del equipo 'Sfinter de Milan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los mensajeros del gol Alineación oficial del equipo 'Los mensajeros del gol' en el partido 3 - 0 Sfinter de Milan Alineación oficial del equipo 'Sfinter de Milan' en el partido
Tiene suerte 3.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los mensajeros del gol

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Els seguidors del mensajeros contenien la respiració mentre en Jan Konc s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 10 (Gol por la derecha): mensajeros va aconseguir el 2 - 0 quan Antonio Bellomo va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): Amb 23 minuts jugats, en Ronan Guihard va augmentar l'avantatge de mensajeros a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 123 Minuto 80 (Gol por la derecha): El jugador Robert Untertrave de mensajeros, després de 80 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 4 - 3 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Bjørn Gudmestad es va introduir dins la defensa central al minut 82, i va aconseguir el 5 - 3 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Robert Untertrave, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Passaven 27 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Robert Untertrave va rematar alt.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50, Robert Untertrave gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alibiades Caranza va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Robert Untertrave, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 7, Leif Ulset de mensajeros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gabriel Míčka de mensajeros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): En David Estartús ocupà el lloc d'en Ilias Trichidis al 29 minuts, dos minuts després que el jugador de mensajeros quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 83 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Antonio Bellomo no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Sfinter de Milan

Goles Goles

  • 186 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Sfinter va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Angelantonio D'Arco, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 3 - 1.
  • 186 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 3 - 2 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Sfinter. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Francisco Manuel de López va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 163 Minuto 79 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 79 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Pavel Záruba.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Francisco Manuel de López va entorpir al marcador d'en Alberto Casamayor per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.