Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Phakoz FC (1436262) - SANTA AMALIA FOOTBALL DE CLUB (794594) » 486905368: T44/J2/VII

Liga 486905368 Información oficial sobre el partido 486905368 en Hattrick

16.08.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 2 / VII.853 (38889)

Animales C.D.H. Alineación oficial del equipo 'Animales C.D.H.' en el partido 3 - 0 manugol Alineación oficial del equipo 'manugol' en el partido
Kel Rosenthal (36') 1 - 0
Dumitru Dobre (40') 2 - 0
Grégory Montauban (71') 3 - 0
Animales C.D.H. Alineación oficial del equipo 'Animales C.D.H.' en el partido 3 - 0 manugol Alineación oficial del equipo 'manugol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Animales C.D.H. Alineación oficial del equipo 'Animales C.D.H.' en el partido 7 - 1 manugol Alineación oficial del equipo 'manugol' en el partido
Es un cenizo 6.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Animales C.D.H.

Goles Goles

  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): El jugador Kel Rosenthal de Animales, després de 36 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Amb 40 minuts jugats, en Dumitru Dobre va augmentar l'avantatge de Animales a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Animales a 3 - 0. Grégory Montauban va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Matthias Bäckholt va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Animales se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 208 Minuto 43 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Grégory Montauban de Animales va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Marco Turchetto que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Martín Tello de Animales va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Passaven 70 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Grégory Montauban va rematar alt.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 23 (Tirita): Passats 23 minuts de joc, en Kel Rosenthal de Animales va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): Després de 69 minuts jugats, Olli Pfänder es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Matteo Lucia.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 56 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Gaétan Boulanger va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

manugol

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Tomasz Serwin va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Bright Griffiths, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 218 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner peinado): Mark Teraž hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Hermo Bertram havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vladiszláv Czagala de manugol la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.