Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Magisi (990563) - F.C Barça Atlétic (1592223) » 486905211: T44/J13/VII

Liga 486905211 Información oficial sobre el partido 486905211 en Hattrick

01.11.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 13 / VII.851 (38887)

Monesterio FC Alineación oficial del equipo 'Monesterio FC' en el partido 0 - 2 Iguña S.D. Alineación oficial del equipo 'Iguña S.D.' en el partido
0 - 1 Mattias Olsson (59')
0 - 2 Burkhard Buchbinder (74')
Monesterio FC Alineación oficial del equipo 'Monesterio FC' en el partido 0 - 2 Iguña S.D. Alineación oficial del equipo 'Iguña S.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Monesterio FC Alineación oficial del equipo 'Monesterio FC' en el partido 0 - 1 Iguña S.D. Alineación oficial del equipo 'Iguña S.D.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Monesterio FC

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15 es va veure una gran oportunitat per a Monesterio per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Stéphane Sauvètre, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Monesterio va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Edgardo González, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 33 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Monesterio sortien al contraatac. La falta llançada per András Biró va sortir força alta sense massa perill.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Monesterio va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Žymantas Skvarčevskis va sortir per sobre el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 5 (Lesión leve): Després de 5 minuts jugats, Ewan Kempston es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Risto Võsu.
  • 090 Minuto 77 (Tirita): Al minut 77, Remigiusz Jenek de Monesterio es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Iguña S.D.

Goles Goles

  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 59 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Iguña. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Mattias Olsson xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Burkhard Buchbinder va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Burkhard Buchbinder va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 10, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Remigiusz Jenek va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Iguña va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Remigiusz Jenek va desviar el xut final de Şefik Atıfet després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75 Remigiusz Jenek va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Walter Porter, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 80 (Lesión (no subst.)): Desafortunadament per a Iguña, Eliam Arits va caure lesionat al minut 80, el dolor li impedia continuar jugant. Però a la banqueta no hi havia ningú que pogués sortir a jugar i l'equip es va quedar amb un jugador menys.