Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

podemos (796127) - Encis F.C. (117809) » 486904526: T44/J10/VII

Liga 486904526 Información oficial sobre el partido 486904526 en Hattrick

11.10.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 10 / VII.839 (38875)

FC Zot Lowieke Alineación oficial del equipo 'FC Zot Lowieke' en el partido 0 - 4 Rockotrolo team Alineación oficial del equipo 'Rockotrolo team' en el partido
0 - 1 Axel Schwartz (2')
0 - 2 Gian-Reto Bouvrot (33')
0 - 3 Kevin Willemsen (71')
0 - 4 Vincenzo Campana (89')
FC Zot Lowieke Alineación oficial del equipo 'FC Zot Lowieke' en el partido 0 - 4 Rockotrolo team Alineación oficial del equipo 'Rockotrolo team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Zot Lowieke Alineación oficial del equipo 'FC Zot Lowieke' en el partido 0 - 2 Rockotrolo team Alineación oficial del equipo 'Rockotrolo team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Zot Lowieke

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Lowieke va anar a parar a la dreta de l'atac on en José Manuel Berniz, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 202 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Passaven 38 minuts quan José Manuel Berniz des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tiziano Tarroni de Lowieke amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): Després de 32 minuts jugats, Alcino Pequeno es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Kostas Ntolias.
  • 091 Minuto 70 (Lesión leve): Lowieke va fer una substitució al minut 70. Ran Hirsoux va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company David Cobo.
  • 096 Minuto 84 (Lesión (no subst.)): Waldemar Tylikowski de Lowieke no va poder continuar jugant, però no va poder ser substituït i el seu equip va jugar amb un home menys des de llavors.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 41 (Evento clima: lluvia, OK potente): Sobiesław Łangowski no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 301 Minuto 78 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Cristiano Monteiro que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Rockotrolo team

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): Rafael Martínez Mendez va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Rockotrolo, Axel Schwartz, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Gian-Reto Bouvrot de Rockotrolo va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 33. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 180 Minuto 71 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Kevin Willemsen de Rockotrolo va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 3 per als visitants al minut 71.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, Vincenzo Campana va augmentar l'avantatge de Rockotrolo a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Ivo Montero de Rockotrolo va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 35 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Kevin Willemsen de Rockotrolo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 88 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Rafael Martínez Mendez va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Desiderio Ecenarro.