Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Spartans C.F (1584607) - Ashlam (1579103) » 486903540: T44/J1/VII

Liga 486903540 Información oficial sobre el partido 486903540 en Hattrick

09.08.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 1 / VII.822 (38858)

Monponfe C.F Alineación oficial del equipo 'Monponfe C.F' en el partido 7 - 2 Cogollus team Alineación oficial del equipo 'Cogollus team' en el partido
Tommie van der Berk (3') 1 - 0
Tommie van der Berk (12') 2 - 0
Hermenexildo Santiago (21') 3 - 0
Cédric Rohart (29') 4 - 0
Tommie van der Berk (61') 5 - 0
Tommie van der Berk (65') 6 - 0
6 - 1 Francisco Celanova (68')
6 - 2 Sergio Malagamba (69')
Hermenexildo Santiago (72') 7 - 2
Monponfe C.F Alineación oficial del equipo 'Monponfe C.F' en el partido 7 - 2 Cogollus team Alineación oficial del equipo 'Cogollus team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Monponfe C.F Alineación oficial del equipo 'Monponfe C.F' en el partido 0 - 3 Cogollus team Alineación oficial del equipo 'Cogollus team' en el partido
Tiene que echar la primitiva, sin duda… 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Monponfe C.F

Goles Goles

  • 105 Minuto 3 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Tommie van der Berk rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Pancracio Douro, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!
  • 143 Minuto 12 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Monponfe eren letals, i Tommie van der Berk va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 0 entrant des de la dreta.
  • 141 Minuto 21 (Gol de contra por el centro): Monponfe va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 21, quan Hermenexildo Santiago, sol dins l'àrea, va aconseguir el 3 - 0.
  • 142 Minuto 29 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Cédric Rohart de Monponfe va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 4 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): Tommie van der Berk va incrementar l'avantatge de Monponfe amb el 5 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): Monponfe va aconseguir el 6 - 0 quan Tommie van der Berk va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 119 Minuto 72 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Carl Christian Sellerup sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Hermenexildo Santiago que, efectivament, va fer pujar el 7 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): Carl Christian Sellerup va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Monponfe que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Salva De los Mozos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 16 (Lesión leve): En Martin Sógor ocupà el lloc d'en Lois Quiñoá al 16 minuts, dos minuts després que el jugador de Monponfe quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 18 (Lesión leve): Martin Sógor de Monponfe va abandonar el terreny de joc després de 18 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ludovic Wiedl va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 64 (Lesión): El jugador de Monponfe Salva De los Mozos va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Ignacio Mozo va entrar en el seu lloc.

Cogollus team

Goles Goles

  • 153 Minuto 68 (Gol por la derecha): Cogollus van aconseguir el 6 - 1 que retallava diferències al minut 68 quan Francisco Celanova sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 153 Minuto 69 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Sergio Malagamba va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Cogollus va reduir diferències al marcador: 6 - 2 al minut 69.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Al minut 5 Francisco Celanova va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Lídio Caldeira va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 262 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Cogollus va estar a punt d'empatar al 11 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Rubén Dafonte que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 254 Minuto 17 (Ocasión de penalti): Al minut 17, Cogollus va tenir l'oportunitat de reduir diferències amb un penal, però Rubén Dafonte no va tenir la sang freda necessària i va xutar desviat.
  • 253 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Cogollus van seguir progressant per la banda dreta. Roman Prassek va tenir la seva oportunitat al minut 20, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francisco Celanova de Cogollus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.