Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jussanenc CF (777958) - YOLI&ALEXIS (1584967) » 486902297: T44/J12/VII

Liga 486902297 Información oficial sobre el partido 486902297 en Hattrick

25.10.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 12 / VII.799 (38835)

The Fumetas Alineación oficial del equipo 'The Fumetas' en el partido 1 - 0 YOLI&ALEXIS Alineación oficial del equipo 'YOLI&ALEXIS' en el partido
Manel Ybarra Bores (29') 1 - 0
The Fumetas Alineación oficial del equipo 'The Fumetas' en el partido 1 - 0 YOLI&ALEXIS Alineación oficial del equipo 'YOLI&ALEXIS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Fumetas Alineación oficial del equipo 'The Fumetas' en el partido 0 - 1 YOLI&ALEXIS Alineación oficial del equipo 'YOLI&ALEXIS' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Fumetas

Goles Goles

  • 143 Minuto 29 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Fumetas va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Manel Ybarra Bores, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): Fumetas van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 71, però el xut de Raúl Triana des de l'esquerra va sortir desviat.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Alexandre Adam va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.
  • 305 Minuto 20 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Cristian Manuel Pimentel no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

YOLI&ALEXIS

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del YOLI&ALEXIS que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ben Kahn, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): En 牛 (Ngau) 超宏 (Chaohong) va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 219 Minuto 64 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Feliks Krybus va poder marcar per a YOLI&ALEXIS en un servei de cantonada picat per en Mnatsagan Kerasimyan quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Guyro Krantov de YOLI&ALEXIS es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.