Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dani777 (487616) - Riudoms United (438301) » 486902117: T44/J10/VII

Liga 486902117 Información oficial sobre el partido 486902117 en Hattrick

11.10.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 10 / VII.796 (38832)

TransNavarcles Alineación oficial del equipo 'TransNavarcles' en el partido 2 - 0 Riudoms United Alineación oficial del equipo 'Riudoms United' en el partido
Marcos Ezcarte (20') 1 - 0
Stephan Bicki (24') 2 - 0
TransNavarcles Alineación oficial del equipo 'TransNavarcles' en el partido 2 - 0 Riudoms United Alineación oficial del equipo 'Riudoms United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TransNavarcles Alineación oficial del equipo 'TransNavarcles' en el partido 0 - 1 Riudoms United Alineación oficial del equipo 'Riudoms United' en el partido
Tiene suerte 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,0 % 0,8 % 88,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TransNavarcles

Goles Goles

  • 142 Minuto 20 (Gol de contra por la izquierda): Marcos Ezcarte va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de TransNavarcles i marcant el 1 - 0.
  • 143 Minuto 24 (Gol de contra por la derecha): El jugador Stephan Bicki de TransNavarcles es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 0 d'un ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 15 (Tarjeta roja directa): Al minut 15 en Cornelis Koenigsfels va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Stephan Bicki es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Riudoms United

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Es duien 2 minuts de partit jugats quan 陸 (Luk) 惠明 (Huiming) va estar a punt de posar per davant a Riudoms amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Narciso Ablanedo va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jérôme Fröhlich ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 285 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Riudoms van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en 陸 (Luk) 惠明 (Huiming), es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 250 Minuto 78 (Ocasión de falta): Després de 78 minuts, Jérôme Fröhlich va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Narciso Ablanedo el va poder desviar a córner.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 16 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Philippe Doron va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Roger Gras.