Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dani777 (487616) - Super Helike (1421539) » 486902110: T44/J8/VII

Liga 486902110 Información oficial sobre el partido 486902110 en Hattrick

27.09.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 8 / VII.796 (38832)

TransNavarcles Alineación oficial del equipo 'TransNavarcles' en el partido 0 - 1 Clockwork Orange Alineación oficial del equipo 'Clockwork Orange' en el partido
0 - 1 Alejandro Chirino (56')
TransNavarcles Alineación oficial del equipo 'TransNavarcles' en el partido 0 - 1 Clockwork Orange Alineación oficial del equipo 'Clockwork Orange' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TransNavarcles Alineación oficial del equipo 'TransNavarcles' en el partido 0 - 1 Clockwork Orange Alineación oficial del equipo 'Clockwork Orange' en el partido
Tiene un resultado normal 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TransNavarcles

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del TransNavarcles sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Cornelis Koenigsfels, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 7 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de TransNavarcles, l'equip va recuperar la pilota al minut 16 i va contraatacar. En Raúl Carandil va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): TransNavarcles per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 24, quan Jarvis Parkar va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): TransNavarcles van sortir al contraatac al minut 38, però Jarvis Parkar va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 211 Minuto 62 (Ocasión por el centro): TransNavarcles enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de TransNavarcles va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ryan Crosley, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de TransNavarcles va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Raúl Carandil, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nicola Saltelli de TransNavarcles amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Clockwork Orange

Goles Goles

  • 173 Minuto 56 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Alejandro Chirino va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Alejandro Chirino va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Narciso Ablanedo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 280 Minuto 66 (Ocasión de falta): Seran Queirós va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.