Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Evilution United (794208) - Tintorrón F.M. (312197) » 486900906: T44/J1/VII

Liga 486900906 Información oficial sobre el partido 486900906 en Hattrick

09.08.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 1 / VII.775 (38811)

Evilution United Alineación oficial del equipo 'Evilution United' en el partido 1 - 5 Laru Team Flamenguista Alineación oficial del equipo 'Laru Team Flamenguista' en el partido
0 - 1 Mattia Bernabei (3')
0 - 2 Adarijus Matjošius (20')
0 - 3 Mattia Bernabei (35')
Heikki Horto (39') 1 - 3
1 - 4 Raúl Urruya (67')
1 - 5 Ilari Arthaberro (69')
Evilution United Alineación oficial del equipo 'Evilution United' en el partido 1 - 5 Laru Team Flamenguista Alineación oficial del equipo 'Laru Team Flamenguista' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Evilution United Alineación oficial del equipo 'Evilution United' en el partido 2 - 1 Laru Team Flamenguista Alineación oficial del equipo 'Laru Team Flamenguista' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,5 % 3,5 % 18,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Evilution United

Goles Goles

  • 108 Minuto 39 (Gol evento especial imprevisible (general)): George Popescu de Evilution va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Heikki Horto que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de George Popescu va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 29 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68, René Ritzer va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Evilution van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Jorge Zárate, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 203 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Jorge Zárate de Evilution va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Laru Team Flamenguista

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 3, quan Mattia Bernabei va posar els visitants Flamenguista per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 119 Minuto 20 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Flamenguista va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Adarijus Matjošius va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 2.
  • 184 Minuto 35 (Gol de penalti): Passaven 35 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Mattia Bernabei va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 138 Minuto 67 (Gol evento especial extremo + rematador): Mattia Bernabei estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Raúl Urruya va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 4 al minut 67.
  • 143 Minuto 69 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Flamenguista eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 69, Ilari Arthaberro va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Flamenguista va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Mattia Bernabei, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, el Flamenguista va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Hugo Dehlerberg s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 13 (Lesión leve): Sebas Bosquets de Flamenguista va abandonar el terreny de joc després de 13 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ilari Arthaberro va entrar en el seu lloc.