Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Porto De Espasante (794195) - Real Puebla FC (1600993) » 486899204: T44/J9/VII

Liga 486899204 Información oficial sobre el partido 486899204 en Hattrick

04.10.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 9 / VII.744 (38780)

Porto De Espasante Alineación oficial del equipo 'Porto De Espasante' en el partido 1 - 3 LACING DE SANTANDEL Alineación oficial del equipo 'LACING DE SANTANDEL' en el partido
0 - 1 Alejandro Tavera (17')
Paco Landen (18') 1 - 1
1 - 2 Gabriel Campos (29')
1 - 3 Gabriel Campos (88')
Porto De Espasante Alineación oficial del equipo 'Porto De Espasante' en el partido 1 - 3 LACING DE SANTANDEL Alineación oficial del equipo 'LACING DE SANTANDEL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Porto De Espasante Alineación oficial del equipo 'Porto De Espasante' en el partido 3 - 1 LACING DE SANTANDEL Alineación oficial del equipo 'LACING DE SANTANDEL' en el partido
Tiene mala suerte 3.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,3 % 1,1 % 12,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Porto De Espasante

Goles Goles

  • 115 Minuto 18 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 18 minuts de joc, Paco Landen, corrent com un esperitat, superà primer Aleix Gendre per velocitat, i després el porter posant el 1 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Espasante enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48 el Espasante va posar setge sobre la defensa central visitant però en Isidro Robledillo López no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Isidro Robledillo López va estar a punt de marcar al minut 75 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jaime Gascueña de Espasante amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Manolo Berges de Espasante va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): Gregorio Cilóiz de Espasante va abandonar el terreny de joc després de 32 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Manolo Berges va entrar en el seu lloc.

LACING DE SANTANDEL

Goles Goles

  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Al minut 17 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a SANTANDEL prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Alejandro Tavera.
  • 174 Minuto 29 (Gol de penalti): Al minut 29 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 1 - 2. Gabriel Campos va llençar el penal ras arran de pal.
  • 184 Minuto 88 (Gol de penalti): SANTANDEL va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 3, quan Gabriel Campos va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): SANTANDEL va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jesús Joven va desviar el xut final de Alejandro Tavera després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Ramón García de Zuñiga es va quedar sol davant del porter, al minut 72. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 236 Minuto 74 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Maximino Agar no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Xenaro Garabatos estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ramón García de Zuñiga de SANTANDEL la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 85 (Tirita (médico)): Carles Masjoan va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de SANTANDEL es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.