Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SATANÁS F.C. (990934) - Arafo United (1586061) » 486898919: T44/J8/VII

Liga 486898919 Información oficial sobre el partido 486898919 en Hattrick

27.09.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 8 / VII.739 (38775)

SATANÁS F.C. Alineación oficial del equipo 'SATANÁS F.C.' en el partido 1 - 2 F.C. Aviacion Alineación oficial del equipo 'F.C. Aviacion' en el partido
0 - 1 Boet Tabak (38')
0 - 2 Massimo Laveggi (43')
Žarko Cvijić (53') 1 - 2
SATANÁS F.C. Alineación oficial del equipo 'SATANÁS F.C.' en el partido 1 - 2 F.C. Aviacion Alineación oficial del equipo 'F.C. Aviacion' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SATANÁS F.C. Alineación oficial del equipo 'SATANÁS F.C.' en el partido 2 - 1 F.C. Aviacion Alineación oficial del equipo 'F.C. Aviacion' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,2 % 2,1 % 15,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SATANÁS F.C.

Goles Goles

  • 101 Minuto 53 (Gol por el centro): El SATANÁS no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Žarko Cvijić es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Balz Kemplin va estar a punt d'empatar per a SATANÁS quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Willy Aachen va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 202 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al 44, 郭 (Kwok) 仁 (Ren) hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Willy Aachen. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 213 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Després de 57 minuts, Ameen Kahsib va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 213 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): 郭 (Kwok) 仁 (Ren) de SATANÁS va intentar batre la porteria rival al minut 70 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Martí Ollé de SATANÁS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Martí Ollé va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que SATANÁS va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, 郭 (Kwok) 仁 (Ren) de SATANÁS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 76 (Tirita): Al minut 76, 郭 (Kwok) 仁 (Ren) de SATANÁS es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Adrián Amayuelas no era cap impediment.

F.C. Aviacion

Goles Goles

  • 172 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Aviacion prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Boet Tabak.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al 43 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Aviacion augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Massimo Laveggi es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 79 (Ocasión de contra de falta): Aviacion va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Meinrad Vifian va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bright Gailly de Aviacion va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 37 de partit, quan un jugador de Aviacion, en Meinrad Vifian, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 22 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Tedo Macías Reja, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.