Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ghost Riders In The Sky (1455419) - FC Bayern (988459) » 486897195: T44/J12/VII

Liga 486897195 Información oficial sobre el partido 486897195 en Hattrick

25.10.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 12 / VII.708 (38744)

C.F. LOS GALACTICOS Alineación oficial del equipo 'C.F. LOS GALACTICOS' en el partido 2 - 2 Lan Gran Reserva Alineación oficial del equipo 'Lan Gran Reserva' en el partido
Zacarías Chávez (8') 1 - 0
1 - 1 Santiago Suárez (9')
1 - 2 Viktor Pöpping (70')
Alessandro Tuttolomondo (73') 2 - 2
C.F. LOS GALACTICOS Alineación oficial del equipo 'C.F. LOS GALACTICOS' en el partido 2 - 2 Lan Gran Reserva Alineación oficial del equipo 'Lan Gran Reserva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.F. LOS GALACTICOS Alineación oficial del equipo 'C.F. LOS GALACTICOS' en el partido 4 - 0 Lan Gran Reserva Alineación oficial del equipo 'Lan Gran Reserva' en el partido
Tiene mala suerte 3.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. LOS GALACTICOS

Goles Goles

  • 120 Minuto 8 (Gol de falta): GALACTICOS va agafar avantatge al minut 8 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Zacarías Chávez fent així el 1 - 0.
  • 112 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del GALACTICOS s'esgargamellaven dempeus per esperonar Alessandro Tuttolomondo que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 73 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): GALACTICOS va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Wilhelmus Doop en un 1 contra 1 amb el porter Muriel da Pereira, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Alexis Corbet va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 289 Minuto 67 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Oliviu Sava va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Enrique Suárez el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Pedro Carvalhães va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de GALACTICOS se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de GALACTICOS la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 236 Minuto 72 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jesús Carnicero es va comportar com un juvenil al minut 72 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Wilhelmus Doop va estar a punt d'avançar els locals al minut 74 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alessandro Tuttolomondo de GALACTICOS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 64 (Lesión leve): Xacobo Andrade de GALACTICOS va abandonar el terreny de joc després de 64 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Fernando Sáenz va entrar en el seu lloc.

Lan Gran Reserva

Goles Goles

  • 162 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 9 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Santiago Suárez de Reserva marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Reserva van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Viktor Pöpping va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Rafael Nadal.