Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Bayern (988459) - Ghost Riders In The Sky (1455419) » 486897165: T44/J3/VII

Liga 486897165 Información oficial sobre el partido 486897165 en Hattrick

23.08.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 3 / VII.708 (38744)

Lan Gran Reserva Alineación oficial del equipo 'Lan Gran Reserva' en el partido 2 - 2 C.F. LOS GALACTICOS Alineación oficial del equipo 'C.F. LOS GALACTICOS' en el partido
David Diezma Dillanes (39') 1 - 0
Pedro Morote (40') 2 - 0
2 - 1 Moris Dozza (81')
2 - 2 Moris Dozza (87')
Lan Gran Reserva Alineación oficial del equipo 'Lan Gran Reserva' en el partido 2 - 2 C.F. LOS GALACTICOS Alineación oficial del equipo 'C.F. LOS GALACTICOS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lan Gran Reserva Alineación oficial del equipo 'Lan Gran Reserva' en el partido 2 - 1 C.F. LOS GALACTICOS Alineación oficial del equipo 'C.F. LOS GALACTICOS' en el partido
Tiene un resultado normal 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,3 % 18,9 % 25,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lan Gran Reserva

Goles Goles

  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Passats 39 minuts, David Diezma Dillanes, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Reserva es posava per davant!
  • 138 Minuto 40 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Santiago Suárez arribés a peus de Pedro Morote, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Reserva el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Reserva va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Manuel Pajarel va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Xacobo Andrade.
  • 285 Minuto 51 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Reserva a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Manuel Pajarel va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El Reserva ho intentava per la dreta per mitjà de Remigi Agulló, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Remigi Agulló de Reserva la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 86 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Enrique Suárez, que no va rendir al seu nivell habitual.

C.F. LOS GALACTICOS

Goles Goles

  • 153 Minuto 81 (Gol por la derecha): Al minut 81, Moris Dozza va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per GALACTICOS en aconseguir el 2 - 1.
  • 161 Minuto 87 (Gol por el centro): GALACTICOS van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 87, quan Moris Dozza va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de GALACTICOS va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de André Soutiño, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 270 Minuto 35 (Ocasión de falta): Zacarías Chávez va xutar magistralment una falta al minut 35 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 251 Minuto 43 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 43, quan un error defensiu va deixar Rejis Grommeck completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 207 Minuto 88 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Moris Dozza va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sergio Manuel Abejaro.
  • 513 Minuto 64 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Sergio Manuel Abejaro va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 85 (Lesión): GALACTICOS es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Rejis Grommeck no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Bernardo Gonçalves Loureiro al camp.