Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Avant CF (773404) - Astoak (1335500) » 486892563: T44/J2/VII

Liga 486892563 Información oficial sobre el partido 486892563 en Hattrick

16.08.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 2 / VII.626 (38662)

More Team Alineación oficial del equipo 'More Team' en el partido 3 - 1 Sporting Deportivo Alineación oficial del equipo 'Sporting Deportivo' en el partido
Ville Wästerhall (39') 1 - 0
Richi Alfajor (40') 2 - 0
Theo Hadorn (64') 3 - 0
3 - 1 Alejandro Rodríguez Soto (68')
More Team Alineación oficial del equipo 'More Team' en el partido 3 - 1 Sporting Deportivo Alineación oficial del equipo 'Sporting Deportivo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
More Team Alineación oficial del equipo 'More Team' en el partido 2 - 0 Sporting Deportivo Alineación oficial del equipo 'Sporting Deportivo' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

More Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Ville Wästerhall va donar a More un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Amb 40 minuts jugats, en Richi Alfajor va augmentar l'avantatge de More a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de More va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Theo Hadorn progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 4 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Remon van Breukelen va enviar un xut des de 40 metres al minut 4, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): More va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 26 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Juan María Fernández ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Remon van Breukelen, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 236 Minuto 88 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Liakos Paltoudenios va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 88 de joc.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): Després de 41 minuts jugats, Máté Szilágyi es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Goiznabar Ipiñia.

Sporting Deportivo

Goles Goles

  • 186 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Deportivo va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Alejandro Rodríguez Soto, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Joaquín Escalante va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 2, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Eugeniusz Goryński va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Alberto Nieto va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Eugeniusz Goryński, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 253 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 86 en Isaac Valino va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Eugeniusz Goryński va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 3 (Lesión leve): Rafael Flons de Deportivo va abandonar el terreny de joc després de 3 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ignacio Vizcaya va entrar en el seu lloc.