Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real de Madrid CF. (1583122) - Chera FC (779305) » 486891105: T44/J1/VII

Liga 486891105 Información oficial sobre el partido 486891105 en Hattrick

09.08.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 1 / VII.600 (38636)

torponracing Alineación oficial del equipo 'torponracing' en el partido 1 - 0 moralo cf Alineación oficial del equipo 'moralo cf' en el partido
Santiago de Flor (67') 1 - 0
torponracing Alineación oficial del equipo 'torponracing' en el partido 1 - 0 moralo cf Alineación oficial del equipo 'moralo cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
torponracing Alineación oficial del equipo 'torponracing' en el partido 1 - 0 moralo cf Alineación oficial del equipo 'moralo cf' en el partido
Tiene un resultado normal 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

torponracing

Goles Goles

  • 123 Minuto 67 (Gol por la derecha): torponracing s'avançava al marcador al minut 67, després d'un rebot que va caçar en Santiago de Flor per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a torponracing va estar a punt d'arribar en un córner. En François Arnould va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): torponracing va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Sacha Amoth va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Àngel Rifà.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 es va veure una gran oportunitat per a torponracing per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Alex-Răzvan Bucea, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El jugador local Simo Hampinen per poc que no incrementa el marcador al minut 84. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Àngel Rifà va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 80 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però José María Murga estava fent un bon partit.

moralo cf

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de moralo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Narciso Camariñas va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de moralo van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Narciso Camariñas va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de moralo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jeremias van Vollenhove, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): moralo van sortir al contraatac al minut 76, però Jeremias van Vollenhove va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Pablo Burgoa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Narciso Camariñas de moralo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Jeremias van Vollenhove, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.