Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Palmeros FC (991394) - VENTA SOCCER (47564) » 486886196: T44/J6/VII

Liga 486886196 Información oficial sobre el partido 486886196 en Hattrick

13.09.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 6 / VII.512 (38548)

Collserola Alineación oficial del equipo 'Collserola' en el partido 1 - 4 VENTA SOCCER Alineación oficial del equipo 'VENTA SOCCER' en el partido
Florent Thieffry (6') 1 - 0
1 - 1 Kadir Han (12')
1 - 2 Friedrich Langenegger (35')
1 - 3 Isidoro Mestizo (50')
1 - 4 Rogier van Blerk (80')
Collserola Alineación oficial del equipo 'Collserola' en el partido 1 - 4 VENTA SOCCER Alineación oficial del equipo 'VENTA SOCCER' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Collserola Alineación oficial del equipo 'Collserola' en el partido 1 - 4 VENTA SOCCER Alineación oficial del equipo 'VENTA SOCCER' en el partido
Tiene un resultado normal 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,2 % 0,4 % 91,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Collserola

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6 els aficionats van embogir quan en Florent Thieffry va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Collserola.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Collserola per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 28, quan Reinier Heinemans va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 203 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Collserola va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Junichiro Shibukji va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Ewald Brancart va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 218 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Florent Thieffry va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Reinier Heinemans rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Reinier Heinemans.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Olivier Ferri de Collserola va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 63 (Lesión leve): En Brandomil Caselas ocupà el lloc d'en Cyprian Wala al 63 minuts, dos minuts després que el jugador de Collserola quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

VENTA SOCCER

Goles Goles

  • 160 Minuto 12 (Gol de falta): Al minut 12 del partit, Kadir Han va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): SOCCER va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 35. Friedrich Langenegger va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Al minut 50, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Isidoro Mestizo va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Rogier van Blerk de SOCCER va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 80. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Sıtkı Yabru va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Kadir Han després de 86 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Brandomil Caselas va poder desviar-lo a córner.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 34 (Lesión): SOCCER es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Kurt Vehlefanz no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Navid Omidifar al camp.