Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chelsea Třebovětice (772784) - al-andalus4c fc (1582338) » 486883040: T44/J14/VII

Liga 486883040 Información oficial sobre el partido 486883040 en Hattrick

08.11.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 14 / VII.455 (38491)

Atletico Villarroya Alineación oficial del equipo 'Atletico Villarroya' en el partido 3 - 3 PARDINYES BAIXES C.F. Alineación oficial del equipo 'PARDINYES BAIXES C.F.' en el partido
0 - 1 Pauli Ratilainen (29')
0 - 2 Candido Colombo (42')
0 - 3 Beniamin Kobylak (47')
Maurits Gravenstein (60') 1 - 3
Ermen Vargas (82') 2 - 3
Gerwin Felske (87') 3 - 3
Atletico Villarroya Alineación oficial del equipo 'Atletico Villarroya' en el partido 3 - 3 PARDINYES BAIXES C.F. Alineación oficial del equipo 'PARDINYES BAIXES C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Atletico Villarroya Alineación oficial del equipo 'Atletico Villarroya' en el partido 3 - 1 PARDINYES BAIXES C.F. Alineación oficial del equipo 'PARDINYES BAIXES C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,6 % 2,0 % 15,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Villarroya

Goles Goles

  • 101 Minuto 60 (Gol por el centro): El Villarroya no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Maurits Gravenstein es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 3.
  • 103 Minuto 82 (Gol por la derecha): Els seguidors del Villarroya van tornar a saltar d'alegria al minut 82. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Ermen Vargas que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 3.
  • 113 Minuto 87 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Gerwin Felske de Villarroya va aconseguir igualar el partit al minut 87, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Villarroya va estar a punt de posar-se per davant al minut 20 però Maurits Gravenstein va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Al minut 25, Pablo Mata arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lionel Dumange de Villarroya es va emportar una amonestació al minut 53 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gerwin Felske de Villarroya amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): En Eutelo da Fonsagrada ocupà el lloc d'en David Gabrian al 81 minuts, dos minuts després que el jugador de Villarroya quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 86 (Lesión): Villarroya es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Maurits Gravenstein no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Hosseine Bensaid al camp.

PARDINYES BAIXES C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Pauli Ratilainen quedar desmarcat i marcar per a PARDINYES al minut 29. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 119 Minuto 42 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Vittorio Scarpelli va treure un córner llarg cap al segon pal que en Candido Colombo, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 2.
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al minut 47, PARDINYES va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Beniamin Kobylak, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Floriano Aguzzi al minut 70, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Floriano Aguzzi. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Nicolas Gourlain ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Karl Liane.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): PARDINYES va fer una substitució al minut 44. Pauli Ratilainen va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Beniamin Kobylak.