Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pobladura del valle 23 (798734) - Puerto Perdi (1434627) » 486882008: T44/J8/VII

Liga 486882008 Información oficial sobre el partido 486882008 en Hattrick

27.09.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 8 / VII.437 (38473)

El Gazpacho C.F. Alineación oficial del equipo 'El Gazpacho C.F.' en el partido 2 - 2 Señorin F.C. Alineación oficial del equipo 'Señorin F.C.' en el partido
0 - 1 David Garcia (19')
0 - 2 Vaidys Čiulodas (32')
Vittorio Centonze (86') 1 - 2
Jean-Matthieu Lumineau (87') 2 - 2
El Gazpacho C.F. Alineación oficial del equipo 'El Gazpacho C.F.' en el partido 2 - 2 Señorin F.C. Alineación oficial del equipo 'Señorin F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
El Gazpacho C.F. Alineación oficial del equipo 'El Gazpacho C.F.' en el partido 3 - 1 Señorin F.C. Alineación oficial del equipo 'Señorin F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Gazpacho C.F.

Goles Goles

  • 102 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Vittorio Centonze de Gazpacho va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 112 Minuto 87 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Jean-Matthieu Lumineau va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Gazpacho va estar a punt de posar-se per davant al minut 9 però Silvino Tabora va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 212 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Francisco Manuel Camaro va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 201 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Silvino Tabora va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 213 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El Gazpacho va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Toon Droogmans la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Gazpacho va fer una substitució al minut 80. Stefano Zancolò va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Jokin Aramaiona.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 17 (Evento clima: sol, OK técnico): En David Bordagaray va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Señorin F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): S.E.Ñ.F.C. agafava avantatge al minut 19 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar David Garcia amb mestria.
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 32, S.E.Ñ.F.C. va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Vaidys Čiulodas.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Al minut 13 de partit, Vasil Harizanov quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 236 Minuto 29 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Alvise Mezzatesta es va comportar com un juvenil al minut 29 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Vaidys Čiulodas. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 57 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Dick Kearns va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.