Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rio Negro S.D (487082) - Los Chunguitos,FC (1586945) » 486881145: T44/J3/VII

Liga 486881145 Información oficial sobre el partido 486881145 en Hattrick

23.08.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 3 / VII.422 (38458)

Lawyer Team Alineación oficial del equipo 'Lawyer Team' en el partido 2 - 2 U.D Playboy Vitruvio Alineación oficial del equipo 'U.D Playboy Vitruvio' en el partido
0 - 1 Vidar Faugstad (32')
0 - 2 Vidar Faugstad (39')
Narcís Armengol (40') 1 - 2
Mikael Lyhen (56') 2 - 2
Lawyer Team Alineación oficial del equipo 'Lawyer Team' en el partido 2 - 2 U.D Playboy Vitruvio Alineación oficial del equipo 'U.D Playboy Vitruvio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lawyer Team Alineación oficial del equipo 'Lawyer Team' en el partido 1 - 0 U.D Playboy Vitruvio Alineación oficial del equipo 'U.D Playboy Vitruvio' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lawyer Team

Goles Goles

  • 100 Minuto 40 (Gol de falta): Després que un jugador rival el fes sotsobrar, l'àrbitre va xiular falta a favor d'en Narcís Armengol. Ell mateix va fer revifar l'afició local, clavant un gran gol de falta per l'escaire al minut 40 de joc, que suposava el 1 - 2.
  • 116 Minuto 56 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 56, en Ivan Visscher del Lawyer va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Mikael Lyhen que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 52 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Ivan Visscher quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ivan Visscher va estar a punt d'acabar en gol al minut 87, però el porter visitant Nil Valldaura va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sancho Menéndez de Lawyer va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En João Dionísio Pinho es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Narcís Armengol de Lawyer la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

U.D Playboy Vitruvio

Goles Goles

  • 142 Minuto 32 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Vidar Faugstad de Vitruvio va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 105 Minuto 39 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 39, Inazio Biarbarrena va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Vidar Faugstad que, sense oposició, la va convertir en gol 0 - 2. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Vitruvio van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Vidar Faugstad va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Crispijn Frederickx de Vitruvio va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 33 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Hennes Schloederitzko va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): Vitruvio van sortir al contraatac al minut 81, però Crispijn Frederickx va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 272 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Es duien 86 minuts de partit jugats quan Alois Kopec va estar a punt de posar per davant a Vitruvio amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Antonio Lázaro Serrano va impedir un gol cantat.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 88 (Tirita (médico)): Hennes Schloederitzko va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.