Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F. C. Penaltis (1588935) - Aqua di Gio (309969) » 486876933: T44/J14/VII

Liga 486876933 Información oficial sobre el partido 486876933 en Hattrick

08.11.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 14 / VII.346 (38382)

F. C. Penaltis Alineación oficial del equipo 'F. C. Penaltis' en el partido 2 - 0 Agua de Gio Alineación oficial del equipo 'Agua de Gio' en el partido
Onésimo Fontdemora (64') 1 - 0
Celedonio Santos-Suárez (89') 2 - 0
F. C. Penaltis Alineación oficial del equipo 'F. C. Penaltis' en el partido 2 - 0 Agua de Gio Alineación oficial del equipo 'Agua de Gio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F. C. Penaltis Alineación oficial del equipo 'F. C. Penaltis' en el partido 2 - 0 Agua de Gio Alineación oficial del equipo 'Agua de Gio' en el partido
Tiene un resultado normal 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F. C. Penaltis

Goles Goles

  • 122 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Penaltis contenien la respiració mentre en Onésimo Fontdemora s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Penaltis pel centre va donar un gran resultat: el gol de Celedonio Santos-Suárez va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 5 per blocar una centrada d'en Anaitz Fundain va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Penaltis.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Onésimo Fontdemora va estar a punt d'acabar en gol al minut 25, però el porter visitant Wulfram Büchner-Wolfgramm va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Oliver Siebert una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 85, però una magnífica aturada de Wulfram Büchner-Wolfgramm va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 209 Minuto 89 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Henry Venegas va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Thijs Oldenbeuving. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Thijs Oldenbeuving de Penaltis amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 86 (Tarjeta roja directa): Al minut 86, Onésimo Fontdemora de Penaltis va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Agua de Gio

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 21 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Henry Venegas de GIO va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Patrick Johansen que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): En Konny Rafferty va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Chris Pozzi de GIO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 19 (Lesión leve): Solón Yanchapaxi de GIO va abandonar el terreny de joc després de 19 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Wulfram Büchner-Wolfgramm va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 87 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 87 de partit, quan un jugador de GIO, en Alfred Minnich, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.