Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Trompits (1420243) - dracfc (488019) » 486874099: T44/J6/VII

Liga 486874099 Información oficial sobre el partido 486874099 en Hattrick

13.09.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 6 / VII.296 (38332)

Leones de Fraga Alineación oficial del equipo 'Leones de Fraga' en el partido 1 - 0 dracfc Alineación oficial del equipo 'dracfc' en el partido
Andrea Bonizzi (53') 1 - 0
Leones de Fraga Alineación oficial del equipo 'Leones de Fraga' en el partido 1 - 0 dracfc Alineación oficial del equipo 'dracfc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Leones de Fraga Alineación oficial del equipo 'Leones de Fraga' en el partido 0 - 1 dracfc Alineación oficial del equipo 'dracfc' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,2 % 1,0 % 86,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Leones de Fraga

Goles Goles

  • 115 Minuto 53 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Andrea Bonizzi de Fragatinos va fer un bon esprint per escapar-se de Erik Mauchenheim i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 0. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): Romas Kestavičius quasi marca en una jugada assajada de córner que Tjard Haumer havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Pietro Reccia va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Fragatinos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Romas Kestavičius de Fragatinos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Andrea Bonizzi de Fragatinos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 35 (Tarjeta roja directa): Al minut 35, Matteo Durzu de Fragatinos va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 51 (Lesión leve): Anghel Sileanu de Fragatinos va abandonar el terreny de joc després de 51 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. János Kocsis va entrar en el seu lloc.

dracfc

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): En Thodoris Dragasakis va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Es duien 29 minuts de partit jugats quan Vito Sebartoli va estar a punt de posar per davant a dracfc amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Vincent Gaudard va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Benedetto Bretoni de dracfc, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 41, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Simon Østvik va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 43, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Vincent Gaudard va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 27 (Lesión): Kimmo Kyllönen no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Robert Clarke.
  • 095 Minuto 36 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Volodymyr Tyapushkin va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Erik Mauchenheim.