Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Optimus (125525) - UD Balicense (1430330) » 486873252: T44/J1/VII

Liga 486873252 Información oficial sobre el partido 486873252 en Hattrick

09.08.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 1 / VII.281 (38317)

Optimus Alineación oficial del equipo 'Optimus' en el partido 0 - 2 UD Balicense Alineación oficial del equipo 'UD Balicense' en el partido
0 - 1 Christian Egert (4')
0 - 2 Jeffrey Hirdes (30')
Optimus Alineación oficial del equipo 'Optimus' en el partido 0 - 2 UD Balicense Alineación oficial del equipo 'UD Balicense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Optimus Alineación oficial del equipo 'Optimus' en el partido 0 - 2 UD Balicense Alineación oficial del equipo 'UD Balicense' en el partido
Tiene un resultado normal 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Optimus

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Optimus va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jake Köhler, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Optimus van sortir al contraatac amb encert al minut 83, però Jake Köhler no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gordon Schwegel de Optimus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

UD Balicense

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): Amb 4 minuts jugats, Christian Egert de Balicense va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 184 Minuto 30 (Gol de penalti): Al minut 30 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Balicense, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Jeffrey Hirdes va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 17 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Lambert Bley va fer una magnífica centrada, però la rematada de Christian Egert va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 281 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Olli Pertta va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Després de 21 minuts, Christoffer Stickelberger va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Gerardo Daniel Benítez va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Olli Pertta quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Gerardo Daniel Benítez, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 209 Minuto 67 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Miki Oršolić va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Jeffrey Hirdes va xutar a fora.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, el Balicense va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Christoffer Stickelberger s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Róbert Kázmér al minut 87, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jeffrey Hirdes de Balicense va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 23 (Tirita): Al minut 23 de partit, el jugador Javier Montiel de Balicense es va lesionar lleugerament però va poder continuar.