Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Higos & Chumbos (488750) - Borf f.c. (1583677) » 486873026: T44/J3/VII

Liga 486873026 Información oficial sobre el partido 486873026 en Hattrick

23.08.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 3 / VII.277 (38313)

Portonovo Sociedad Deportiva Alineación oficial del equipo 'Portonovo Sociedad Deportiva' en el partido 2 - 1 www.adraocio.com Alineación oficial del equipo 'www.adraocio.com' en el partido
0 - 1 Ekkehard Zerr (26')
Ramon Coll (37') 1 - 1
Felipe Isern (62') 2 - 1
Portonovo Sociedad Deportiva Alineación oficial del equipo 'Portonovo Sociedad Deportiva' en el partido 2 - 1 www.adraocio.com Alineación oficial del equipo 'www.adraocio.com' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Portonovo Sociedad Deportiva Alineación oficial del equipo 'Portonovo Sociedad Deportiva' en el partido 2 - 2 www.adraocio.com Alineación oficial del equipo 'www.adraocio.com' en el partido
Tiene un resultado normal 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,7 % 37,4 % 30,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Portonovo Sociedad Deportiva

Goles Goles

  • 112 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Portonovo s'esgargamellaven dempeus per esperonar Ramon Coll que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 37 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 121 Minuto 62 (Gol por el centro): Felipe Isern va donar a Portonovo un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, Salva Valseres va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Josep Maria Sanaüja va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 38 per blocar una centrada d'en Ramon Coll va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Portonovo.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 41 (Evento clima: sol, OK técnico): Adrián Parrael semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 306 Minuto 52 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Daniel Ruiz Guillén ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

www.adraocio.com

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Ekkehard Zerr va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Emanuel Duarte Santos de adraocio, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 61, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 261 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Ekkehard Zerr va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Srđan Matić de adraocio va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 32 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 32 de partit, quan un jugador de adraocio, en Hernán Incháustegui, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 76 (Evento clima: sol, K.O. potente): Mimmo Matteuzzi estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.