Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Sainvi (122266) - Kifer (795285) » 486872590: T44/J7/VII

Liga 486872590 Información oficial sobre el partido 486872590 en Hattrick

20.09.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 7 / VII.269 (38305)

Real Sainvi Alineación oficial del equipo 'Real Sainvi' en el partido 2 - 0 Adahya Alineación oficial del equipo 'Adahya' en el partido
Raúl Elosegui (6') 1 - 0
Rudolf Vokůrka (8') 2 - 0
Real Sainvi Alineación oficial del equipo 'Real Sainvi' en el partido 2 - 0 Adahya Alineación oficial del equipo 'Adahya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Sainvi Alineación oficial del equipo 'Real Sainvi' en el partido 1 - 0 Adahya Alineación oficial del equipo 'Adahya' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Sainvi

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Adahya. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Raúl Elosegui la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Sainvi es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 6.
  • 108 Minuto 8 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 8, en Abdelqader Badrani la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Rudolf Vokůrka que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 66 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Raúl Elosegui va enviar un xut des de 40 metres al minut 66, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Abdelqader Badrani de Sainvi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 7 (Lesión leve): En Sergio Tassoni de Sainvi va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Abdelqader Badrani va prendre el seu rol al minut 7.

Adahya

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Roger Darnís va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Maxime Lespinasse no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): Fernando Rey quasi marca en una jugada assajada de córner que Hèctor Guarné havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 55 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Mikelats Sagastiberri, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 251 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Blai Roigé va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 35 (Tirita (médico)): Eugenio Medina Muro va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 53 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Blai Roigé probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.