Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fc vilviestre (1372263) - smash futbol club (121255) » 486872295: T44/J2/VII

Liga 486872295 Información oficial sobre el partido 486872295 en Hattrick

16.08.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 2 / VII.264 (38300)

fc vilviestre Alineación oficial del equipo 'fc vilviestre' en el partido 2 - 0 Ath.Club.Bilbao Alineación oficial del equipo 'Ath.Club.Bilbao' en el partido
Kévin Faure (19') 1 - 0
Calle Kyhlmo (33') 2 - 0
fc vilviestre Alineación oficial del equipo 'fc vilviestre' en el partido 2 - 0 Ath.Club.Bilbao Alineación oficial del equipo 'Ath.Club.Bilbao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
fc vilviestre Alineación oficial del equipo 'fc vilviestre' en el partido 2 - 0 Ath.Club.Bilbao Alineación oficial del equipo 'Ath.Club.Bilbao' en el partido
Tiene un resultado normal 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fc vilviestre

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Kévin Faure, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del vilviestre se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 19.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Calle Kyhlmo va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 23 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Ciro Pisauri haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a vilviestre al minut 23.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Henrique João Antunes, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Jean-Luc Gutmann una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 31, però una magnífica aturada de Alfréd Pozler va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Passaven 52 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Willian Souto va rematar alt.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 64 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Calle Kyhlmo ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Ath.Club.Bilbao

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 30 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el ATH sortien al contraatac. La falta llançada per 譚 (Tan) 劍光 (Jianguang) va sortir força alta sense massa perill.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ATH va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Lars Gunnar Becking, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de ATH va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de 譚 (Tan) 劍光 (Jianguang), però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): ATH van sortir al contraatac amb encert al minut 80, però Arnaldo Cominetti no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pedro Roldán Sánchez de ATH es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 25 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Przemysław Nawalaniec no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.