Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LOS PARTETIBIAS FC (1456495) - Estrella Roja la Cerca (1602034) » 486870587: T44/J9/VII

Liga 486870587 Información oficial sobre el partido 486870587 en Hattrick

04.10.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 9 / VII.233 (38269)

Hiei's Team Alineación oficial del equipo 'Hiei's Team' en el partido 0 - 2 Estrella Roja la Cerca Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja la Cerca' en el partido
0 - 1 Dorin Barbu (27')
0 - 2 Bernhard Kostic (34')
Hiei's Team Alineación oficial del equipo 'Hiei's Team' en el partido 0 - 2 Estrella Roja la Cerca Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja la Cerca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hiei's Team Alineación oficial del equipo 'Hiei's Team' en el partido 1 - 0 Estrella Roja la Cerca Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja la Cerca' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,0 % 1,0 % 12,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hiei's Team

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Estrella. La jugada d'estratègia del Hieis per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Matteo Motter va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 200 Minuto 50 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 50. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Jake Esselink la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 43 (Tirita): Era el minut 43 quan després d'una dura entrada, el jugador Gaudenzio Ientile de Hieis s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Estrella Roja la Cerca

Goles Goles

  • 186 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Estrella va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Dorin Barbu, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 1.
  • 180 Minuto 34 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Bernhard Kostic de Estrella va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 2 per als visitants al minut 34.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Estrella va anar a parar a la dreta de l'atac on en Dorin Barbu, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Ronny Jennen va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Estrella que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Estrella va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Risto Raiskio, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 286 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 53 minuts, el Estrella va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.