Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gallaecios (1416530) - Monte Team (1371327) » 486870586: T44/J9/VII

Liga 486870586 Información oficial sobre el partido 486870586 en Hattrick

04.10.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 9 / VII.233 (38269)

expocampo team Alineación oficial del equipo 'expocampo team' en el partido 3 - 0 Real Madrid Bcn Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Bcn' en el partido
Gian Maria Stigliano (34') 1 - 0
Gonzalo Conocchiari (40') 2 - 0
Nuño Musugorri (71') 3 - 0
expocampo team Alineación oficial del equipo 'expocampo team' en el partido 3 - 0 Real Madrid Bcn Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Bcn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
expocampo team Alineación oficial del equipo 'expocampo team' en el partido 6 - 1 Real Madrid Bcn Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Bcn' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

expocampo team

Goles Goles

  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Gian Maria Stigliano de expocampo aconseguir un gol al minut 34 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 138 Minuto 40 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Paco Helguera va anar directament als peus de Gonzalo Conocchiari que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 0.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de expocampo a 3 - 0. Nuño Musugorri va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Nuño Musugorri del expocampo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gonzalo Conocchiari! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip expocampo Paco Helguera quasi marca al minut 37 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en José Miguel Serrano l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, Bernardo Soares gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Emil Oborzec va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gian Maria Stigliano de expocampo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

Real Madrid Bcn

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Ravid Refuah va marcar al minut 20 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Ravid Refuah sol davant la porteria al minut 36, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 252 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): RMB va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 42, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Armindo Santos.
  • 253 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): RMB van seguir progressant per la banda dreta. Witold Trytek va tenir la seva oportunitat al minut 75, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ravid Refuah de RMB la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 16 (Tirita (médico)): Ravid Refuah va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de RMB estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.